;
Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Frambuazlı Pasta Jeli

Frambuazlı Pasta Jeli

"* Tart, tartölet üzerindeki meyvelerin kararmaması için, jelin üzerine ¼ oranında su ilave edip karıştırıldığında daha gevşek yapıda jel elde edilir ve bir fırça ile meyvelerin üzerine sürülüp hava teması kesilebilir. Arzuya göre, bu gevşetilmiş jeli; pasta, tart üzerine dökerek akıntılı dekoratif bir görüntü sağlanabilir. "

  • İçindekiler
    İçindekiler
    Glikoz şurubu, şeker, su, jelleştiriciler (agar agar, pektin), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, tripotasyum sitrat), renklendiriciler (koşineal, karamel), aroma verici, koruyucu (potasyum sorbat).
  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları

    Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli

    Bir spatül ile karıştırılıp kek, pasta, tart, tartölet üzerine tabaka halinde sürülebileceği gibi, meyve püresi ile karıştırılarak da kullanılabilir. Bir krema torbasına doldurulup uygun uçlar ile, pasta üzerine yazı yazma, şekil çizmede kullanılır.

  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    1 paket (175g) ürün.

DİĞER PASTA DÜNYASI

Damla Sakızlı Süsleme Şekeri

40 g

Çilekli Süsleme Şekeri

40 g

Tarçınlı Süsleme Şekeri

40 g

Limonlu Pasta Jeli

175 g

Kuru Meyve Şekerlemesi

75 g

Kakaolu Pasta Jeli

175 g

Sade Pasta Jeli

175 g

Çakıl Çikolata

60 g

“ Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! ”