Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Mayalı Kek Harcı Sade

Mayalı Kek Harcı Sade

Eğer yaptığınız her kekin yumuşacık, içi nemli ve lezzetli olmasını istiyorsanız, Pakmaya Sade Mayalı Kek Harcı tam size göre! Hamur kabartma tozu ve şekerli vanilin gerektirmeyen sade mayalı kek harcı ile her defasında mükemmel sonuca ulaşmak çok kolay!

Dünyada bir ilk olan Pakmaya Sade Mayalı Kek Harcı; kekinizin mayalanmasını, bu sayede tarifinizin kısa sürede ideal lezzete ve kabarıklığa ulaşmasını, nemli yapısını uzun süre korumasını sağlar. Siz de tadına doyum olmayacak kekler için koruyucu katkı maddesi içermeyen Pakmaya Sade Mayalı Kek Harcı kullanın, damak çatlatan keklere imza atın!

Mayalı Kek Harcı

Mutfağın Yıldızı'ndan Mayalı Kek Harcı Tarifleri

MY Tarifleri

 

  • İçindekiler
    İçindekiler
    Özel maya, un, mahlep, şeker.
  • Saklama Koşulları
    Saklama Koşulları
    Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayın.
  • Kullanım Şekli
    Kullanım Şekli
    Malzemeler;
    -1 paket Pakmaya Mayalı Sade Kek Harcı
    -3 yumurta
    -1 su bardağı (175 g) toz şeker
    -1 çay bardağı (100 ml) süt
    -1,5 çay bardağı (150 ml) sıvı yağ
    -2 su bardağı (200 g) buğday unu
    Yumurta ve toz şekeri bir çırpma kabına alın ve mikserle şeker eriyinceye kadar (yaklaşık 2 dakika) çırpın.
    Üzerine süt ve yağ ilave ederek tamamen karışıncaya kadar çırpmaya devam edin.
    Pakmaya Mayalı Kek Harcı ve unu bir kaba alarak kaşıkla iyice karıştırın.
    Bu karışımı çırpma kabındaki karışımın üzerine ekleyerek mikser yardımıyla 4-5 dakika çırpın.
    22 veya 24 çapında, yuvarlak, ortası delik bir kek kabını yağlayıp unlayın. Daha sonra karışımı bu kalıba dökün.
    Kek hamurunu soğuk fırına koyarak 10 dakika bekletin.
    Fırını 175 derecede ısıtın. Keki, üzeri iyice kızarıncaya kadar yaklaşık 35-45 dakika süreyle pişirin.
    Fırından aldığınız pişmiş keki 15 dakika soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın.
    Soğuyan keki dilimleyerek servis edin.
  • Ambalaj Şekilleri
    Ambalaj Şekilleri

    28 g

DİĞER MAYALI HARÇLAR

Mayalı Kek Harcı Kakaolu

46 g

Mayalı Poğaça Harcı

35 g

Ekşi Mayalı Beyaz Ekmek Harcı

30 g

Ekşi Mayalı Esmer Ekmek Harcı

30 g

Mayalı Damla Sakızlı Kıbrıs Çöreği Harcı

30 g

Mayalı Kafkas Çöreği Harcı

30 g

Mayalı Kek Harcı Sade

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Mayalı Kek Harcı Sade

Eğer yaptığınız her kekin yumuşacık, içi nemli ve lezzetli olmasını istiyorsanız, Pakmaya Sade Mayalı Kek Harcı tam size göre! Hamur kabartma tozu ve şekerli vanilin gerektirmeyen sade mayalı kek harcı ile her defasında mükemmel sonuca ulaşmak çok kolay!

Dünyada bir ilk olan Pakmaya Sade Mayalı Kek Harcı; kekinizin mayalanmasını, bu sayede tarifinizin kısa sürede ideal lezzete ve kabarıklığa ulaşmasını, nemli yapısını uzun süre korumasını sağlar. Siz de tadına doyum olmayacak kekler için koruyucu katkı maddesi içermeyen Pakmaya Sade Mayalı Kek Harcı kullanın, damak çatlatan keklere imza atın!

Mayalı Kek Harcı

Mutfağın Yıldızı'ndan Mayalı Kek Harcı Tarifleri

MY Tarifleri

 

    İçindekiler

    İçindekiler

    Özel maya, un, mahlep, şeker.
    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayın.
    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Malzemeler;
    -1 paket Pakmaya Mayalı Sade Kek Harcı
    -3 yumurta
    -1 su bardağı (175 g) toz şeker
    -1 çay bardağı (100 ml) süt
    -1,5 çay bardağı (150 ml) sıvı yağ
    -2 su bardağı (200 g) buğday unu
    Yumurta ve toz şekeri bir çırpma kabına alın ve mikserle şeker eriyinceye kadar (yaklaşık 2 dakika) çırpın.
    Üzerine süt ve yağ ilave ederek tamamen karışıncaya kadar çırpmaya devam edin.
    Pakmaya Mayalı Kek Harcı ve unu bir kaba alarak kaşıkla iyice karıştırın.
    Bu karışımı çırpma kabındaki karışımın üzerine ekleyerek mikser yardımıyla 4-5 dakika çırpın.
    22 veya 24 çapında, yuvarlak, ortası delik bir kek kabını yağlayıp unlayın. Daha sonra karışımı bu kalıba dökün.
    Kek hamurunu soğuk fırına koyarak 10 dakika bekletin.
    Fırını 175 derecede ısıtın. Keki, üzeri iyice kızarıncaya kadar yaklaşık 35-45 dakika süreyle pişirin.
    Fırından aldığınız pişmiş keki 15 dakika soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın.
    Soğuyan keki dilimleyerek servis edin.
    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    28 g

DİĞER MAYALI HARÇLAR

Mayalı Kek Harcı Kakaolu

46 g

Mayalı Poğaça Harcı

35 g

Ekşi Mayalı Beyaz Ekmek Harcı

30 g

Ekşi Mayalı Esmer Ekmek Harcı

30 g

Mayalı Damla Sakızlı Kıbrıs Çöreği Harcı

30 g

Mayalı Kafkas Çöreği Harcı

30 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "