Loading Logo

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 267 0 725

Ücretsiz Danışma Hattı

+90 212 274 07 51

Yaş Maya

Yaş Maya

Mutfağa girmekten hoşlanıyor, sık sık hamur işi yapıyorsanız Pakmaya 500 g Yaş Maya tam size göre! Glutensiz büyük boy yaş maya ile sevdiklerinize dilediğiniz kadar poğaça, börek, çörek ve diğer birçok tarifi yapabilir, doyumsuz ve puf puf kabaran yumuşacık tatlara imza atabilirsiniz.

Gluten içermeyen Pakmaya 500 g Yaş Maya, ekonomik oluşuyla da mutfak aşıklarının gönlünü fethediyor. Siz de bol bol mis kokulu tarifler yapabilmek için hamurunuzu kabartmak ve lezzet katmak üzere büyük boy yaş maya kullanabilirsiniz.

 

Mutfağın Yıldızından Ekmek Tarifleri

Siyez Unlu Ekmek Baget Ekmek
Tam Buğday Unlu Ekmek Tam Buğday Unlu Ekmek

 

    İçindekiler

    İçindekiler

    Ekmek Mayası (Saccharomyces Cerevisiae),

    Su (En az %32 kuru madde içerir.)

    Raf Ömrü

    Raf Ömrü

    45 gün

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Doğal maya canlı bir hücre olduğundan, aktivitesinin yüksek olması için 0 ila 4 ºC'de muhafaza edilmelidir. Raf ömrü 45 gündür.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Pakmaya 500 g Yaş Maya Nasıl Saklanır?
    Mayanızı pratik iekilde bölerek uzun süre güvenle saklayabilirsiniz. Mayınızı 12 eşit parçaya bölün. Her bir parçayı streç film veya buzdolabı poşeti kullanarak hava ile teması kalmayacak şekilde sarın. Maya parçalarını, buzdolabında +4 derecede, paket üzerindeki tavsiye edilen tüketim tarihine kadar muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucuda ise -18 derecede üretim tarihinden itibaren 1 yıl muhafaza edebilirsiniz.
    Derin dondurucudaki mayayı kullanırken;
    Her seferinde kullanacağınız kadar maya çıkartın. Mayayı oda sıcaklığında çözdürün. Çözdürdüğünüz mayayı tekrar dondurmayın. Çözündürdüğünüz mayayı hamura karıştırarak kullanın.
    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    500 g

DİĞER MAYALAR

Instant Kuru Maya

10 gr

Aktif Kuru Maya

100 g

Yaş Maya

42 g

Yaş Maya

NEWS FROM PAKMAYA

Domestication Of Yeast?

About Us

Yaş Maya

Mutfağa girmekten hoşlanıyor, sık sık hamur işi yapıyorsanız Pakmaya 500 g Yaş Maya tam size göre! Glutensiz büyük boy yaş maya ile sevdiklerinize dilediğiniz kadar poğaça, börek, çörek ve diğer birçok tarifi yapabilir, doyumsuz ve puf puf kabaran yumuşacık tatlara imza atabilirsiniz.

Gluten içermeyen Pakmaya 500 g Yaş Maya, ekonomik oluşuyla da mutfak aşıklarının gönlünü fethediyor. Siz de bol bol mis kokulu tarifler yapabilmek için hamurunuzu kabartmak ve lezzet katmak üzere büyük boy yaş maya kullanabilirsiniz.

 

Mutfağın Yıldızından Ekmek Tarifleri

Siyez Unlu Ekmek Baget Ekmek
Tam Buğday Unlu Ekmek Tam Buğday Unlu Ekmek

 

    İçindekiler

    İçindekiler

    Ekmek Mayası (Saccharomyces Cerevisiae),

    Su (En az %32 kuru madde içerir.)

    Raf Ömrü

    Raf Ömrü

    45 gün

    Saklama Koşulları

    Saklama Koşulları

    Doğal maya canlı bir hücre olduğundan, aktivitesinin yüksek olması için 0 ila 4 ºC'de muhafaza edilmelidir. Raf ömrü 45 gündür.

    Kullanım Şekli

    Kullanım Şekli

    Pakmaya 500 g Yaş Maya Nasıl Saklanır?
    Mayanızı pratik iekilde bölerek uzun süre güvenle saklayabilirsiniz. Mayınızı 12 eşit parçaya bölün. Her bir parçayı streç film veya buzdolabı poşeti kullanarak hava ile teması kalmayacak şekilde sarın. Maya parçalarını, buzdolabında +4 derecede, paket üzerindeki tavsiye edilen tüketim tarihine kadar muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucuda ise -18 derecede üretim tarihinden itibaren 1 yıl muhafaza edebilirsiniz.
    Derin dondurucudaki mayayı kullanırken;
    Her seferinde kullanacağınız kadar maya çıkartın. Mayayı oda sıcaklığında çözdürün. Çözdürdüğünüz mayayı tekrar dondurmayın. Çözündürdüğünüz mayayı hamura karıştırarak kullanın.
    Ambalaj Şekilleri

    Ambalaj Şekilleri

    500 g

DİĞER MAYALAR

Instant Kuru Maya

10 gr

Aktif Kuru Maya

100 g

Yaş Maya

42 g

" Üye olun yeniliklerimizden ilk sizin haberiniz olsun! "