Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
Ücretsiz Danışma Hattı
Aktif Kuru Maya Nasıl Kullanılır?
Kullanılan diğer malzemelerin miktarlarına (un, tuz, yağ, su) göre değişiklik gösterir.Tavsiye edilen kullanım şekli ve miktarı: Pakmaya 100 g Kuru Hamur Mayasını kullanmadan önce ılık suda eritip 15 dakika bekletiniz. Daha sonra erimiş olan bu mayayı yoğurma işlemine başlarken una ilave edebilirsiniz. 1 kg un için 20 g (1 çorba kaşığı) Pakmaya kullanabilirsiniz.
Aktif Kuru Hamur Mayası, farklı tarif için en çok tercih edilen mayalardan biridir. Peki ya “Maya Nedir?” sorusunu merak ediyorsanız sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
![]() |
![]() |
Ekmek Mayası (Saccharomyces cerevisiae)
Bitkisel Orijinli Gıda Emülgatörü
Paket kapalı iken serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Paket açıldıktan sonra, daha sonraki kullanımlar için ağzı sıkı bir şekilde kapatılarak muhafaza edilmelidir.
100 g
Aktif Kuru Maya Nasıl Kullanılır?
Kullanılan diğer malzemelerin miktarlarına (un, tuz, yağ, su) göre değişiklik gösterir.Tavsiye edilen kullanım şekli ve miktarı: Pakmaya 100 g Kuru Hamur Mayasını kullanmadan önce ılık suda eritip 15 dakika bekletiniz. Daha sonra erimiş olan bu mayayı yoğurma işlemine başlarken una ilave edebilirsiniz. 1 kg un için 20 g (1 çorba kaşığı) Pakmaya kullanabilirsiniz.
Aktif Kuru Hamur Mayası, farklı tarif için en çok tercih edilen mayalardan biridir. Peki ya “Maya Nedir?” sorusunu merak ediyorsanız sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
![]() |
![]() |
Ekmek Mayası (Saccharomyces cerevisiae)
Bitkisel Orijinli Gıda Emülgatörü
Paket kapalı iken serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Paket açıldıktan sonra, daha sonraki kullanımlar için ağzı sıkı bir şekilde kapatılarak muhafaza edilmelidir.
100 g