Şlempe


TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Yoğunluk (g/m³) Min. 1,3
Kurumadde (105 °C) (%) Min. 65
Toplam Protein (Kjeldahl) (%) Min. 25
Potasyum (K,Suda çözünür) (%) Max. 9 Min. 4
pH (1:10) (%) Min. 5,5
Organik Madde (550°C,Kuru yakma) (%) Min. 55
Toplam Azot (TN, Kjeldahl) (%) Min. 2
Ham Kül (%) Max. 20
Klor (Cl2) (%) Max. 2

Açıklama

Şlempe, evaporasyon prosesinin bir ürünüdür. Yüksek oranda potasyum içeren, koyu kahverengi, sıvı haldeki ürün ağırlıklı olarak tarım sektöründe kullanılır.

Kullanım Şekli

Tarımda ve özellikle örtü tarımında kullanılır. Zengin organik yapısı ile topraktaki mikrobiyal kabiliyeti hızlandırarak potasyum ihtiyacı olan topraklarda, diğer iz elementlerle de zenginleştirilerek damla sulama sistemi ile sıvı gübre olarak kullanılır.

Ambalaj Şekilleri

Ürün sıvı dökme olarak satışa sunulmaktadır.


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+