Pakmaya’dan Fırıncılar için yeni bir ekmek karşımı

Pakmaya’dan Fırıncılar için yeni bir ekmek karşımı: Kafkas Çöreaği

Dünyanın en büyük 3 maya üreticisinden biri olan Pakmaya, fırıncılık sektörüne yönelik yeni bir ekmek karışımı hazırladı. Çay saatleri için de tercih edilebilir bir atıştırmalık olabilecek Kafkas Çöreği, 20 kilogramlık ambalajda sunuluyor.

17 Şubat 2015 / İstanbul – Fırıncılık sektörüne damga vuran hamlelerine devam eden lezzet ustası Pakmaya, sektöre yönelik yeni bir ekmek karışımı sunuyor. Sofraların vazgeçilmez lezzeti olmaya aday Kafkas Çöreği aynı zamanda çay saatleri için lezzetli bir atıştırmalık alternatifi sağlıyor.

Doğal yaşamın hüküm sürdüğü Kafkasya’da nesilden nesle geçen tariflere göre hazırlanan ve malzemesinde buğday unu, zerdeçal, yenibahar, mahlep, zencefil, tarçın gibi farklı lezzetler bulunan Kafkas Çöreği sindirime yardımcı oluyor.

Sağlık açısından çok faydalı bir ürün olması nedeniyle de ilgi gören Kafkas Çöreği karışımını Pakmaya 20 kilogramlık ambalajlarda pazara sunuyor.

 

 

 


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+