Pakmaya’dan Çikolata Partisi

Mutfakların ustası yemek bloggerları, Pakmaya Uygulama Merkezi’nde (PUM) gerçekleştirilen ‘Çikolata Partisi’nde bir araya geldiler. Pakmaya ürünleri ile birbirinden özel tarifler sunan bloggerlar, Pakmaya Pastacılık Şefi Cemil Çengel’İn sürprizleri ile keyifli anlar yaşadılar

13 Mayıs 2015 / İstanbul –  Geliştirdiği yeni ürünler ile mutfakların vazgeçilmezi haline gelen Pakmaya, önemli Ar-Ge merkezlerinden Pakmaya Uygulama Merkezi (PUM)’da gerçekleştirdiği  ‘Çikolata Partisi’nde bloggerları ağırladı. Bloggerlar merengli çikolatalı tarttan, gül kurabiyeye, armutlu çikolatalı muffinden tereyağlı çikolatalı kurabiyeye kadar kendilerine ait birçok orijinal tarifi Pakmaya çikolata ailesi ile uyguladı. Pakmaya bu etkinlikle hem bloggerların oyun alanlarını genişletti hem de ürünlere dokunmalarını sağlayarak deneyimsel öğreti kazandırdı. Pakmaya ürünleri ile yapılan birbirinden lezzetli tarifler, 5 çayı eşliğinde ikram edildi.

Bloggerların hünerleriyle hazırladıkları tarifleri yakından izleyen Pakmaya Pastacılık Şefi Cemil Çengel, hazırlıklar esnasında işin ustası olarak farklı püf noktalarını paylaştı. Usta Şef, etkinlik bitiminde Pakmaya’nın parça çikolataları ile hazırladığı suffle ve pastacılık ürün grubunun gözdesi olan makaron denemesi ile katılımcılara sürpriz yaptı.

Pakmaya PUM’da gerçekleşen buluşmalara yaz boyunca devam edecek.

PUM yeni ufuklar açıyor

Sektördeki yerli ve yabancı deneyimli ustalar için katılabilecekleri aktiviteler gerçekleştiren PUM, sektör temsilcilerine ve çalışanlarına yeni ufuklar açıyor ve onlara kendilerini geliştirmeleri için fırsat sunuyor. Yeniliğe, değişime özellikle açık bir sektör olan Pastacılık ve Unlu mamuller dünyasındaki pastane ve fırın işletmecileri ile ustalar, Pakmaya’nın bu girişimi ile özledikleri desteğe kavuştular.

PUM’da işlerine değer katacak yeni çeşitleri tanımanın yanı sıra demolar ve çalışmalar yapma olanağına da sahip olan ustalar diledikleri zaman merkezin imkânlarından yararlanabiliyorlar. PUM tüm profesyonellere yasalar, tebliğler ve yönetmelikler çerçevesinde doğru ürün özellikleri ve doğru üretim metotları hakkında bilgiler de sunuyor.

Pakmaya Hakkında:

Pakmaya markası ile Türkiye’de fırıncılık sektöründe bilimsel yöntemlerle üretilen maya kullanımının öncülüğünü yapan ve tüm ülkede kullanımını yaygınlaştıran Pak Gıda, 1972 yılında kurulmuştur. Pakmaya kurulduğu günden beri istikrarlı bir şekilde büyüyerek bugün 250.000 ton yaş maya kapasitesiyle dünyanın 130 ülkeye ihracat yapan sayılı büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Pakmaya, maya üretimi ve üretim kapasitesi bakımından Türkiye’de lider, dünyada ilk üç firma arasında yer almaktadır. www.pakmaya.com.tr

 


Pakmaya 2017 © Tüm Hakları Saklıdır. S.S.SYasal Uyarı

Google+